Namnsdagsfirande hos Jill´s

Jill´s firar namnsdag med frukt.

Idag är den det 16 februari och vi firar namnsdag här på Jill´s. Mellan åren 1993-2000 så hade faktiskt alla Jill och Julia namnsdag den här dagen. Men av någon outgrundlig anledning så byttes Jill ut till Julius år 2001. Det har inte hindrat oss från att forsätta fira stort denna dag.

Här kan du kika på vem som har namnsdag idag.

Jill betyder för övrigt ”den ungdomliga” 🙂

Under Jills namnsdag firade vi på ett hälsosamt och glädjefyllt sätt genom att bjuda alla våra besökare på en festlig blandning av nyttiga frukter, läckra snacks och kylda drycker. Vi hade dukat upp vackra fat med saftiga frukter som jordgubbar, vindruvor, kiwi och ananas för att fira och dela glädjen. Dessutom erbjöd vi hälsosamma snacks såsom nötter, fröblandningar och grönsaksstavar med dipp för att ge våra gäster en smakfull och näringsrik upplevelse. Den kylda drycker som fanns tillgängliga inkluderade färsk fruktjuice, isvatten och svalkande gröna smoothies för att hålla alla pigga och nöjda under festligheterna. Det var en underbar dag fylld av gemenskap, glädje och hälsosam njutning som inte bara hyllade Jill, utan också främjade välbefinnande och vänskap bland alla som var närvarande.

Smaskiga frukter att fira namnsdag med.

Här bjuder vi på tre kraftfulla affirmationer att använda för att bli piggare och få mer energi:

1. ”Varje dag vaknar jag fylld av energi och glädje. Jag är redo att möta dagen med entusiasm och pigg motivation.”

2. ”Jag väljer att fylla min dag med positiv energi och livsglädje. Jag är pigg, stark och redo att ta mig an vad som helst.”

3. ”Min energi och glädje är oändliga. Jag är pigg och full av livskraft, redo att skina ljusstarkt varje dag.”

Gott fruktfat på namnsdagen.

Några av våra tidigare favoritinlägg:

Avslappningsövningar för att minska stressen
Vad ska man göra för att vara hälsosam?
Så får du mer energi på jobbet