Frukost dag 3

Efter en lång natt är det dags att börja inta nya rutiner. Nu har jag druckit mitt morgonte blandat med några skopor Activize, det smakar både gott och gör nytta. Efter en kvart var det dags att äta frukost som idag bestod av 2 kokta ägg och en kopp kaffe, för varje kopp kaffe är det bra att ta ett extra glas med vatten. Förr i tiden fick man alltid vatten serverat på kaféer när man köpte kaffe/te.

Nu är det dags för nästa näringsdryck som innehåller, enzymer, vitaminer, grönsaker, antioxidanter och tarmbakterier, som är bra för matsmältningen och immunförsvaret. Ca 30 minuter får jag vänta med att inta lunchen som jag redan har förberett. Det blir kyckling med goda kryddor (inget salt), ca 30 minuter efter lunchen blir det dagens tredje drink för återhämtning, olika mineraler.

Ibland skriver jag; vi och ibland jag. Min man Jörgen går på cellRESET han med men jobbar på annan ort så jag har inte feedback från honom flera gånger om dagen. Jag vet att han tyckte det var jobbigt igår med hungern och tillgängligheten för honom att laga och förbereda mat blir svårt från hotellet. Restaurangen kan bara göra sitt bästa, fisken dom serverade var blötlagd i salt vilket vi ska undvika så han fick äta något torrt han inhandlat i mataffären som dessutom var mindre smakrikt,

Nu är det dags att runda av för denna gången. Återkommer om vår resa med cellRESET – Hormon & Viktminskningsprogram.

Vill du veta mer eller anmäla dig: https://simplesignup.se/event/91759

Eva-Lena blir er coach när ni väl har bestämt er.

Mvh. Jill & Ståhle