Nu har 2 dagar passerat på vår cellRESET

Sommar 2017

Förvirrad!

Vi följer ett schema med riktlinjer och förslag på mat. Visst är det lätt att glömma? Jag hade med mig matschemat men glömde hälften av näringstillskotten jag behövde idag. Det låg kvar hemma så jag har varit mycket hungrig under dagen. Ikväll ska jag packa min väska helt komplett så jag får i mig den näring och mat som jag behöver under dagen. Vi ska äta 4 ggr / dag. Jag har i skrivande stund ett mål kvar att inta! Det ska gå ca 4 timmar mellan måltiderna, min glömska får bära skulden för att det blir utdraget och sena måltider. Nu har jag precis stillat hungern genom att svepa ett stort glas med vatten och ska dricka kaffe. Vi ska endast äta vissa proteiner första veckan, aminosyror tar vi för att inte tappa muskler och näring får vi av vitaminer och mineraler. Vi tar även extra mineraler under resans gång för det är bra med återhämtning vilket vi får genom då drinken som innehåller flera olika mineraler.

Det vi främst känner av är hunger. Enligt vågen har jag redan tappat ett kilo så det ska bli spännande att se vad den står på efter en vecka. Nästa vecka får vi äta vissa grönsaker, längtar! Jag är duktig på att dricka kall mjölk, så det saknar jag redan, vilken belöningen jag kommer att få efter denna omgång med cellRESET.

Utrensning av kroppen är bra men framförallt nyttigt att vara utan alkohol. Vi körde Detox i januari under 2 veckor, då åt vi sunt och var utan alkohol men, med cellRESET är det annorlunda då äter vi enligt ett visst schema och undviker mycket.

Som man hör på namnet: Cell-Reset – Hormonbalansering.

Vill du veta mer om hur detta fungerar och vill testa, hör av dig. Hormonbalanseringen är främst första veckan, viktminskningen är på 28 dagar till 3 månader, det beror på vilket resultat du vill ha. Första veckan är svårast sen blir det bara lättare och roligare. Vill man gå ner i vikt blir man peppad då man får resultat omgående och följer man vissa förslag även efter så håller man även vikten – det är målet för oss alla.

Här kan du göra din intresseanmälanhttps://simplesignup.se/event/91759

Mvh. Jill & Jörgen Ståhle

Din coach genom programmet är min Teampartner Eva-Lena.